Stort tack till Troels för en dansk infallsvinkel på Pulled Pork!

Ingredienser danskens pulled pork
Ingredienser
- 1200g fläskkarré
- 200ml grädde
- 250g bbq sauce
- 100 ml vatten
- 33 cl öl valfri ale
- 1 tomat
- 1 lök
- 0,5 vitlök
- salt och pepper
Tillredning
Tryckkoka alla ingredienser i 1,5 timme. Man kan använda en perforerad insats för att minska risken för att ingredienserna bränner fast i botten. Vätskan i receptet täcker ungefär hälften av köttet.
Efter tryckkokningen kan man med fördel hälla vätskan över köttet för att ge extra smak och saft.

Danskens Pulled Pork – serveringsförslag
Trevlig tryckkokning!
/Fredrik
Karin Larsson
Har just tryckkokat revbensspjäll. Blev perfekt och glasen blev jättegod. Har trycktkokt i många år ca 25;) En av mina favoriter är köttfärslimpa och då har jag potatisen överst. Återkommer med recept, god jul!!
Fredrik
Hejsan! Vad roligt! Ser fram emot ett recept på köttfärslimpa med potatis i samma kok.
God Fortsättning! (I efterskott)
Mvh
/Fredrik