Tryckkokning.se

Information och recept för tryckkokare

Leverans från OBH Nordica

I fredags anlände en leverans från OBH Nordica med deras Quick Chef, en tryckkokare på 6 liter. Den ligger lågt i pris och levereras trots detta med en perforerad insats. Har tidigare sett bilder på den och den verkar ha ett reglage för att styra trycket, något som oftast endast finns på dyrare modeller. Ska bli intressant att se vad denna går för.

Leverans från OBH Nordica

Leverans från OBH Nordica

På återseende!

/Fredrik

Föregående

Köttfärssås – grundrecept

Nästa

Dan´s köttfärssås

4 Kommentarer

 1. Monica

  Hur blev ditt utfall på tryckkokaren??
  Är på väg att inhandla just en sådan från OBH.

  Vänliga hälsningar,

  Monica

 2. Hej! Även jag är på gång att köpa tryckkokare och är nyfiken på hur det har gått med OBH Nordica Quick Chef. Tacksam för rapport om ditt test.

  Mvh
  Irma

 3. Hej Monica,

  Beklagar en bedrövligt lång svarstid. Har varit borta mycket under sommaren och då endast använt en Fissler och en WMF. Kort och gott är den inte testad fullt ut.

  Har använt den ett antal gånger och fördelar med den är att den har en övertrycksventil som dyrare modeller har och en perforerad insats ingår. Allt detta till ett attraktivt pris, min första bedömning är att detta är riktigt prisvärt och bra.

  Har du hunnit köpa en och i sådana fall, är du nöjd med den?

  Mvh
  /Fredrik

 4. Hej Irma!

  Tack för din fråga, beklagar återigen att detta test dragit ut på tiden. Kort sagt anser jag detta vara en mycket prisvärd tryckkokare med funktioner som endast brukar finnas på dyrare modeller som att den automatiskt släpper ut övertryck och att den har ett läge för ångkokning utan tryck. Att OBH Nordica dessutom skickar med en perforerad insats gör detta till en imponerande produkt. Köp! (Återkom gärna sedan med synpunkter och lite recept)

  Mvh
  /Fredrik

Lämna ett svar

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén