I höstas levererades ett friluftskök av modellen Primus Omnifuel samt en tryckkokare från WMF av modellen Perfect Plus på 2,5 liter. Har använt dessa ute vid ett antal tillfällen och det är en vinnande kombination!

Det är hög effekt (cirka 2000watt) i köket som kan drivas på det mesta som brinner som bensin, gas, fotogen, diesel med massor mera. Detta i kombination med en liten tryckkokare gör att man relativt enkelt kan ta med matlagningen ut i naturen. Visst, tryckkokare är tunga så det kanske inte passar vid krävande strapatser, men söker du en trevlig stund i naturen med familj och vänner rekommenderar jag helt klart tryckkokning utomhus!

Tryckkokning ute med Primus och WMF

Tryckkokning ute med Primus och WMF

Tryckkokaren på 2,5 liter från WMF är redan min personliga favorit, dels för att WMF gör mycket bra tryckkokare, men också för att det knappt finns andra tillverkare som gör tryckkokare på endast 2,5 liter. Läs testet av WMF Perfect Plus 2,5l.

Primus Omnifuel - kraftfullt friluftskök

Primus Omnifuel - kraftfullt friluftskök

På vintern tar det lång tid att få upp trycket vilket gör att man får anpassa koktiden efter det, att tryckkoka utomhus fungerar mycket bättre på sommarhalvåret!

Köp/läs mer om Primus Omnifuel hos Outnorth.

Trevlig tryckkokning!

/Fredrik